0

AFHAALKORTING PVC WANDPANELEN = 21%AFHAALKORTING PVC WANDPANELEN = 21%

''Eindprofielen in kleur''
''Geschikt voor wand en plafond''
''Eenvoudige en snelle montage''

AFHAALKORTING PVC WANDPANELEN = 21%AFHAALKORTING PVC WANDPANELEN = 21%

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen bij Akupanel-Outlet.nl

iDEAL
PayPal
MasterCard
Visa
Bank transfer
Bancontact
SOFORT Banking
Paysafecard
Visa Electron
Maestro
Belfius
American Express
KBC
Giropay
Gift card
EPS
Cartes Bancaires
Klarna Pay Later

Betalen met iDEAL:

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met Klarna:

Kies voor Klarna om eerst je bestelling to ontvangen en daarna te betalen binnen 30 dagen. Wanneer de aankoop wordt goedgekeurd door Klarna kan je de bestelling voltooien zonder kredietkaartnummers of complexe informatie.

De betaaltermijn van 30 dagen start zodra je aankoop wordt opgestuurd. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop te proberen en eventueel terug te sturen. Je betaalt dus alleen voor wat je houdt.

Via e-mail ontvang je de betaalinstructies. Je kunt betalen op de uiterste betaaldatum of eerder, wanneer dit je uitkomt. Betalen kan online of - beter nog - in onze app met Bancontact of kredietkaart.

Betalen met Paypal:

Met PayPal betalen is bij Nederlandse webwinkels super makkelijk en veilig. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens worden uw gegevens en aankopen beschermd! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen.

Als een in aanmerking komend object, dat u online heeft gekocht, niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, vergoedt PayPal Aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal Aankoopbescherming dekt al uw online aankopen wanneer u PayPal gebruikt.

Achteraf betalen met AfterPay

Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Akupanel-Outlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u 14 dagen nadat u uw bestelling heeft afgerond een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Akupanel-Outlet.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 2500,- Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. De contole duur 1 seconde op het moment dat u uw order bevestigd. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met IN3 in 3 termijnen. (Geen rente)

Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt.

Belgische klanten kunnen betalen met Mr Cash / Bancontact.

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem die enkel te vinden is op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zo een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten.Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen.

Klanten uit Duitsland kunnen betalen met Giropay.

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt. Het realtime betaalsysteem werkt eenvoudig en kent veel gemak voor Duitse rekeninghouders.

U kunt ook betalen met de volgende betaalmethoden:

Visa, Mastercard, Maestro, American Express, ApplePay en met PIN

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op via het formulier of de onderstaande gegevens.

Waar kan je ons vinden

Bel ons

0103338482

E-mail

Email je vraag

[email protected]
9.6/10Review LogoWij scoren een 9.6/10 op Google

Akupanel-Outlet

Kinderdijkstraat 71
3076JH Rotterdam
Nederland Bekijk op Google Maps

NL862833851B01

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking